За нас

Нашата мисия

Вярваме, че подаръците разказват история. Виждали сме как те свързват хора, създават спомени и трансформират взаимоотношения. Това ни кара всеки ден да творим и създаваме незабравими подаръци за любимите ви хора. Нашата страст към висококачествените продукти, любовта ни към малките детайли и автентичният ни подход са ни донесли множество лоялни клиенти. Но това, с което се гордеем най-много, е щастието и реакциите на хората, които получават нашите творения. Тяхната наслада е резултат от нашия подход: да създаваме изключителни подаръци, поднесени с любов и финес.

Свържете се с нас за подарък по поръчка!

Оля Великова - основател на Olinda Decorations

Основател

Това е Оля. Тя започва своя бизнес в сферата на ръчната изработка на подаръци и декорация през 2016г. Преди това е завършила маркетинг във Варна и Барселона, и бизнес комуникации в София. Работила е в държавната администрация, големи международни компании, кино индустрията, сферата на туризма и др. И все не си намира мястото. Докато в един момент хобито й не се превръща в нейната работа.

Тя все още продължава да учи и работи на други места, защото така се чувства пълноценно. Характерно за нея е, че e голям перфекционист във всяко едно отношение и притежава поглед над детайлите, което й е от полза в творенето. Още нещо, което бихме споделили за нея, са разнородните й интереси - от екзотични езици до екстремни спортове, от срещи с приятели до самотни разходки през нощта. Но най-голямо удоволствие й доставят пътуванията по света!


Вдъхновяващи цитати

"Понякога най-малките неща заемат най-голямо място в сърцето ти."
Мечо Пух
"Отнасяй се към семейството си като към приятели и към приятелите си като към семейство."
Принцеса Даяна
"Щастието не е в това, което получаваш, а в това, което подаряваш на другите."
Бен Карсън